Witte auto op de weg

Autoverzekering

U bent zuinig op uw auto. Hij geeft u de vrijheid om te gaan waarheen u wilt. Juist daarom is het vreemd dat veel Nederlanders zuinig zijn op hun auto, maar niet op hun autoverzekering! Ze betalen vaak onnodig hoge premies. Bespaar daarom eenvoudig op de premie van je autoverzekering in Amsterdam

Autoverzekering berekenen

Vul hieronder uw gegevens in en bereken eenvoudig online de premie van uw autoverzekering. U kunt kiezen uit drie verschillende dekkingen:

WA [Wettelijke Aansprakelijkheid] 

WA is de basis van elke autoverzekering. De dekking is wettelijk verplicht en vergoedt de schade die u met uw auto aan anderen toebrengt.

WA Plus [WA + beperkt casco]  

WA Plus is de basisdekking aangevuld met een dekking tegen schade aan uw eigen auto, zoals schade door ruitbreuk, brand, natuurgeweld, (poging tot) diefstal en joyriding. Schade aan uw auto die u zelf heeft veroorzaakt, wordt niet vergoed.

All risk [WA + volledig casco] 

All risk is de WA Plus dekking aangevuld met een dekking voor alle andere schade aan uw auto.

Autoverzekering uitbreiden

U kunt uw autoverzekering uitbreiden met verschillende aanvullende dekkingen, zoals een ongevallen inzittendenverzekering, schadeverzekering voor inzittenden, rechtsbijstandverzekering en een dekking voor pechhulp.

Heeft u de verzekering van uw keuze gevonden? Sluit dan uw autoverzekering gemakkelijk online af.