taxi

Taxiverzekering

Taxiverzekering.NL is een onderdeel van Merkelbag Adviesgroep te Amsterdam.
Taxiverzekering.NL / Merkelbag Adviesgroep is aan de snelweg A2 gelegen, dichtbij Schiphol, en daardoor makkelijk bereikbaar.

Wij maken gebruik van de nieuwste communicatie middelen en hebben ruim 50 jaar ervaring op het gebied van verzekeringen voor de Taxibranche. U bent door onze specialisatie en ervaring verzekerd van de scherpste tarieven tegen zeer goede voorwaarden.

Wij zijn werkzaam door heel Nederland.

Taxiverzekering.NL is dé landelijke taxiverzekeraar voor ondernemers die actief zijn in de taxibranche. Wij zijn er voor de ondernemer met één of enkele voertuigen, tot taxicentrales in de grote steden en contractvervoerders met enkele honderden voertuigen.

Wij hebben voor elk soort vervoer een passende oplossing. Gaat het om een Taxi in de Grote steden, Taxi in de Buiten Gemeenten, Kinder-/Rolstoelvervoer, een Kleinbus, Limousines, Schipholvervoer of een Touringcar?

Neem gewoon even contact met ons op, voorlopige dekking is bij ons mogelijk. Wij verzekeren ook in de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

Taxiverzekering.NL biedt u ook speciaal op de taxibranche gerichte verzekeringen.

Hieronder enkele voorbeelden van onze verzekeringen op maat:

  • Een Collectieve Zorgverzekering voor Taxi ondernemers.
  • Een Collectieve Berovingsverzekering e/o agressie en geweld polis.
  • Een Collectieve Ongevallen verzekering voor alle werknemers.
  • Een Collectieve Aansprakelijkheid verzekering voor Taxiondernemers.
  • Een Collectieve Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor de zelfstandige Taxiondernemer.